Att besta i e polyamorost forhallande ar en briljant alternativ

Att besta i e polyamorost forhallande ar en briljant alternativ

Har ni funderat gallande att inleda upp din forhallande med din partner mo en icke-monogam, offentlig forhallande? Alternativt age du undrat hur sa en fritt forhallande egentligen innebar, sam vad sasom ingar ino ett sadant? Enkom ni kan avgora forsavit du skal besta i e oppen forhallande eller icke, men V For Vibes-teamet har sammanstallt fakta samt anvandbara tips for att sprida dej mer. Det finns odl flertal for- sam nackdelar tillsamman dessa typer itu relationer, och alla ar skilda, sa fortsatt studera darfor att lara de mer.

Darfor att besta helt felfri ar en oppet forhallande en forhallande darborta ett par mannisko som dejtar icke befinner si exklusiva tillsamman varandra, utan age andra partners. Det har kan klaffa ensidigt alternativ omsesidigt. Ino fundament och botten befinner sig bagg parter inom forhallandet frit tillatna samt kapabla att hava andra sexuella och/eller romantiska partners, forsavitt det ar vad dom age valt. Att ick befinna monogam befinner sig ett typ basal kannetecken sta dessa relationer, men det finns likas manga skilda typer av inleda relationer. Det ar ej bara ett dimension saso passar all.

Det later saso om det finns fordelar med det ha, skada sang oss knacka det. Om n funderar pa att gora ditt forhallande frit vara tvungen n kika for- och nackdelarna och dom skild aspekter och ansvarsomraden saso dessa kraver. Kontakten befinner sig mycket avvikande an inom ett normal forhallande.

pro personer saso icke antar villig monogami, ager misslyckats tillsammans att finnas monogama tidigare, eller fullstandig latt inte vill finnas monogama, skada likval vill ha ett viktig, djup forhalland med e do alskar. Vi att kora att hava nago polyamoros forhallande kan n ganska foren det basta fran tvenne varldar. Du kan bibehalla din djupa samt meningsfulla forhallande, samtidigt som ni skordar fordelarna med att raka andra folk sam icke bedra till din partner.

Somlig mannisko age bara ett partner ino saken dar typen bruten forhalland, sam somlig inneha bada

Nagon av dom mest attraktiv egenskaperna hos denna cirka fran forhalland befinner si att den ger de och din partner gallande att motas andra personer gallande e satt sasom endast bygger villi omsesidig respekt, fenomenal samfardse sam felfri uppriktighet. Medans n aven fortsattningsvis alskar alternativt ager massor starka emotione sta din partner, kan du ringa olika behov uppfyllda med andra folk, meda saso n befinner si absolut riktig sam flexibel med din partner. Om du befinner si hett villig nagot sexuellt sasom do inte befinner sig, kan ni infria saken da onskemal. Om ni vill kanna en annan individ behover n icke foreta forliden tillsammans honom alternativ henne for att producera det.

Nago fullgod komponent inom ett frit forhallande ar slutgiltigt spanningen, spanningen samt kanslan av eskapa sasom det kan bibringa. Om din partner fran e orsak icke kan matta allihopa dina behov, astadkomme saken da oppna relationsaspekten att du kan soka postumt do inte me konsekvenser. Manniskors sexlust passar ej evig varandra, exempelvi. Nog befinner si din partner draktig samt inte villi lynne, eller odla vill du forsoka BDSM samt hon alternativt han icke.

For att veta bedoma ifall ett oppet forhallande befinner sig precis votering for dig sam din andra halv befinner sig det likval aven enormt viktigt att inse nackdelarna tillsamman denna typ bruten forhallande.

Ehur e frit forhallande bygger villi kommunikation, respekt och uppriktighe kan det besta svar att icke kanna de svartsjukekanslor som foljer tillsammans att dela nagon. Ni kan uppfatta de hotad alternativ uppriven fran de andra manniskor saso din partner foljer. Dessa kanslor ar saken da storsta orsaken mot att dessa relationer ick funka. Svartsjuka kommer aven inom monogama relationer, skad inom det scenariot delar ni inte e annan. Ifall ni har nago partner sasom vill ha ett naturlig hangivenhet, kommer do sannolikt att vara med o dessa kanslor fortfarande mer inom en offentligt forhallande eftersom delandet samt potentialen att ga miste dig.

Ingen vill betvivl sig solo, sitt egenvarde alternativ sin partner

Stundom valjer persone att ha e fritt forhallande i hopp forsavitt att det ska undsattning nago misslyckad forbindelse. Det ha kan fast an riktig sla spant ater. Forsavitt din relation befinner si klen alternativ misslyckad kommer den med storsta probabilite att forstoras forsavitt n oppnar op saken da. Forsavitt ni vill att en oppet forhallande skal klara, maste det finnas nagon barkraftig huvudsak gallande position darfor att framja det. Annars kommer n formodligen ick enbart att bliv missbelaten, inte med det kommer likasa att leda till att du gor forliden.

Bade kvinn sam karla kan kanna sarbarhet ino ett frit forhallande. Ni antagligen borjar berora dej otrygg villi din anatomi, din sexlust eller ditt utseende. Nar ni forlitar dej villig att din partner ska besta oomtvistlig maste ni likasa bekymra de darfor at han eller hon ganska ick anvander betackning, alternativ kanske utvecklar kanslor stav nagon annan partner. Detta kan atnjuta dej att berora dig stot sam inte med stod, vilket befinner sig jatte- icke-bra att uppleva.

Odla, befinner sig e frit forhallande precis for dej? Om ni funderar kungen att hava nago ohejdad karlek kan nagon redovisnin utav for- och nackdelar bidra dig att begripa e mer informerat, genomtankt sam valgrundat beslut. Det befinner sig viktigt att minna eharmony mobil att ingen relation ar saken da andra likt, samt darfor att e art fran forhalland skal bliva langvarig maste ni existera absolut flexibel sam hedersam med din partner idag om va n riktig vill. Att ej besta hederlig leder till syn, logner samt sarade kanslor.

Inneha du nagonsin varit inom e ej exklusivt forhallande? Skriv nagon inlagg nedom samt sang oss kunna hurda det gick. Glom inte att kolla in var samling av exklusiva sexleksaker for att smaksatta at det sam gripa ett djupdyk ino njutningen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top