Visas det gallande Facebook nar mi ansluter Tinder at Facebook?

Visas det gallande Facebook nar mi ansluter Tinder at Facebook?

Tinder befinner sig ett fran de mer populara dejtingapparna sasom finns tillgangliga idag. Flera brukare vill bibehalla anonymitet nar de anvander Tinder -applikationen. Darfor programmet erbjuder nyttjare att logga in med Facebook -uppgifter kan du fundera ifall dina kompisa alternativt familj kan beskada din Tinder -aktivitet.

Forsavit ni vill bevaka din okrankbarhet skad ann anvander Facebook darfor att logga in befinner sig det mojligt. Den narvarand artikeln kommer att eskortera dej vi Facebook- samt Tinder -forhallandet sam hurdan n kan befasta din integritet.

Du kan bruka Facebook darfor att konfigurera din Tinder -profil

Forsavit ni inneha laddat ne Tinder -appen a App Store eller Google Play -butiken uppmanas n att skapa ett konto och logga in.

Tinder skanke de chans att logga in tillsamman din Facebook -profil alternativ bruka ditt telefonnummer darfor att uppfatta de for ett Tinder -konto.

Fordelarna tillsammans att uppfatta dig med Facebook

Att forbruka dina Facebook -uppgifter darfor at konfigurera din Tinder -app har manga fordelar. Fran att spara tidrymd till banal tillganglighet befinner si det lattare att sammanflata ditt Facebook -konto i din Tinder -app.

Nyttjare saso startar avta Tinder -konton som en extensio itu sitt Facebook -konto kommer att vara med om enklare inloggningar. I stallet darfor at anvanda ditt telefonnummer darfor at logga in kungen programmet varje gang n anvander det, kommer Facebook att halla dig inloggad i appen https://lovingwomen.org/sv/blog/chattrum-med-flickor/.

Det befinner sig samt lattare att konfigurera din framtoning tillsamman Facebook. Att anvanda tidslinjefoton, profilbilder sam annan upplysning ar kopiost enklare forsavit n skanke Tinder atkomst at din Facebook -sida. Ni behover inte ange dina personuppgifter manuellt via att skapa en konto villig detta metod. Facebook kommer att salufora varenda erforderlig underrattelse till ditt nya konto ifall n lankar de dar tillsamman.

Flera nyttjare njuter bruten fordelarna tillsammans att forbruka Facebook samt Tinder tillsammans. A enklare installation mot enklare access och mo och tillsammans kontoaterstallning, att koppla ihop do tvenne befinner sig den perfekta appharmonin.

Bortsett fran fordelarna kan du gruva dej for att koppla din Facebook till nagon dejtingapp. Baksida av underben sker om dina professionella kontakter samt familjemedlemmar ser nagot sasom do ick bo? Va ske om dina Facebook -vanner tittar att ni anvander Tinder nar du ville halla din hantering itu dejtingappar privata?

Kommer dina Facebook -vanner att kunna att n befinner si pa Tinder?

Tinder publicerar aldrig nagonting kungen din Facebook. Det finns ingenting taktik pro dina Facebook -vanner att se din Tinder -profil a Facebook, andock de kan kika att ni anvander Tinder -appen.

N bord pa grund av vidtaga nagra tillag sakerhetsatgarder for att kika till att n bevarar din integritet angaende din nytta fran dejtingappar sasom Tinder igeno ditt Facebook -konto.

Nar n anvander Facebook darfor att logga in villig Tinder ansluter du de tva apparna. Inte fri gallande dina sekretessinstallningar kan dina Facebook -vanner antagligen beskada din Tinder i dina anslutna appar. Ehuru dom ej ser din dejtingprofil, kan detta foranleda bavan forut vissa.

  1. Logga in villig Facebook
  2. Klicka kungen nedatpilen hogst up mo modera i din webblasare
  3. Klicka alternativ belastning villig Installningar
  4. Valj ”Appar och webbplatser”. Det ha valmojlighet befinner sig tillgangligt i menyn at vanster villig skarmen.
  5. Finn Tinder -appen i listan ovanfor appar sam webbplatser
  6. Klicka kungen App Synlighet. Nu kan ni selektera din tittare kungen Facebook. Det sakraste alternativet befinner sig att beskada mot att ingen kan kika det fransett n. Det finns minsann ingen skal att vasnas andra kika vilka appar du ager registrerat dig darfor at forbruka Facebook.

Forsavit alltsammans listan ovan dina appar befinner sig kopiost reslig ar det en finemang plan att filtrera ner den till Aktiva appar. Det vill saga avverka all appar fran Facebook som du ej anvander for tillfallet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top